Merchandise 

Turnpakje

In samenwerking met Ingeturnd en Meijering Design zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Via onze clubpagina bij Ingeturnd kan het pakje besteld worden.


Het turnpakje is in diverse maten beschikbaar. Naast het turnpakje kunt u ook het bijpassende broekje en/of scrunchie bestellen. Het is gelukt om paspakjes te regelen! Zodra de pakjes beschikbaar zijn, zullen deze in de sporthal liggen. Turndocent Celine zal laten zien waar de leden kunnen passen (voor of na de lessen).


Heeft u vragen over een bestelling, het turnpakje, de stof of de geschikte maat? Verwijzen wij u graag door naar Inge van Ingeturnd.  


Voor meer informatie of bestellen ga naar onze clubpagina.


Kleding

In samenwerking met sportshopbouwes.nl zijn we tot diverse ontwerpen gekomen. Via onze clubpagina bij Bouwes kan de kleding besteld worden. De kleding is in diverse maten beschikbaar voor kinderen, dames en heren. 


Heeft u vragen over een bestelling, een artikel, de stoffen of de geschikte maat? Dan verwijzen wij u graag door naar Sportshop Bouwes in Schagen Wilt u een artikel passen, kunt u binnen de openingstijden van Bouwes langsgaan.  


Voor meer informatie of bestellen ga naar onze clubpagina.