Sportkidzz (opzoek naar docent) 

Sportkidzz is een sport/gym les voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar oud. Tijdens de lessen wordt er afwisselend en op verschillende toestellen gegymd en gesport. Zo zwaaien we in de touwen, springen we op de trampoline, rollen we op de lange mat en lopen we over de balk. We zijn in de lessen voornamelijk bezig met de beginselen van gym, maar ook andere sporten komen aan bod.  Wat dacht je van een jungle les. Met touwen als lianen, een touwbrug en overal dingen waar op en in geklommen en geklauterd kan worden.

Naast het gymmen op de verschillende toestellen is er ook ruimte voor sport en spel aan hetr begin en eind van de les. Dit kunnen allerlei tik, verstop of teamspelletjes zijn. 

Houd je van spel, van turnen of gewoon lekker zwaaien, klimmen en klauteren? In deze groep is er voor ieder wat wils! Lijkt het je ook leuk? Kom dan gerust eens langs om mee te doen op maandagmiddag

Ook geschikt voor de oudere kinderen/jeugd! De les wordt aangepast aan de leeftijden en de oefeningen worden dan moeilijker en de spellen uitdagender gemaakt. 


Helaas heeft onze docent afgezegd. We zijn op het moment opzoek naar een nieuwe docent. 

Rooster 2021/2022


Maandag     Gym/Turnen        16:30 - 19:30       Sporthal Waarland 

Dinsdag       Pilates                19:30 - 20:30      Sporthal Waarland

Woensdag           Yoga                   19:30 - 20:30         Huiskamer van het dorpshuis                                                                                                     Full body workout     19:30 - 20:30         Sporthal Waarland

Donderdag    geen lessen

Vrijdag      Danslessen          15:00 - 19:00          Sporthal Waarland

Zaterdag     Geen lessen

Zondag        Geen lessen