Sportkidzz

Sportkidzz is een sport/gym les voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar oud. Tijdens de lessen wordt er afwisselend en op verschillende toestellen gegymd en gesport. Zo zwaaien we in de touwen, springen we op de trampoline, rollen we op de lange mat en lopen we over de balk. We zijn in de lessen voornamelijk bezig met de beginselen van gym, maar ook andere sporten komen aan bod.  Wat dacht je van een jungle les. Met touwen als lianen, een touwbrug en overal dingen waar op en in geklommen en geklauterd kan worden.

Naast het gymmen op de verschillende toestellen is er ook ruimte voor sport en spel aan hetr begin en eind van de les. Dit kunnen allerlei tik, verstop of teamspelletjes zijn. 

Houd je van spel, van turnen of gewoon lekker zwaaien, klimmen en klauteren? In deze groep is er voor ieder wat wils! Lijkt het je ook leuk? Kom dan gerust eens langs om mee te doen op maandagmiddag

Ook geschikt voor de oudere kinderen/jeugd! De les wordt aangepast aan de leeftijden en de oefeningen worden dan moeilijker en de spellen uitdagender gemaakt. 


TOT NADER ORDER UITGESTELD.

De sportkidzz wordt elke maandagmiddag door (onbekend)  gegeven.

Meer informatie komt nog