80's WORKOUT! (10-10-2021)

In de herfstvakantie worden er geen reguliere lessen gegeven. Doe daarom mee met onze 80'S WORKOUT!
!DE 80'S WORKOUT!

WANNEER? Woensdagavond 20 Oktober van 19.30 tot 20.30.
KOSTEN? De kosten zijn eenmalig maar €3,00!
WIE? Voor leden en geen leden!
WAAR? Sporthal Waarland

Geef je op en doe mee!

RABOBANK CLUBSUPPORT 2021 (04-10-2021)

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

De opbrengst van dit jaar gaat naar een nieuwe turnbalk!

Tussenstand GCA (6-10-21)

Wat zijn onze leden goed bezig!
Help je mee om ons clubdoel te realiseren? Via de link kun je online loten van de Grote Clubactie kopen en zo onze club steunen. Daar zijn wij erg blij mee!
Met de opbrengst van de grote Clubactie wordt een nieuwe balk aangeschaft voor de turnlessen!

We zijn van start! GCA (20-09-2021

De Grote Clubactie is weer van start gegaan! De leden van Con Amore gaan op een verantwoorde manier langs de deuren om loten te verkopen. Het is ook mogelijk om online loten te kopen. Klik verder en steun onze club! #groteclubactie #jouwinzetisgoudwaard

GROTE CLUBACTIE (01-09-2021)

GROTE CLUBACTIE

De GROTE CLUBACTIE gaat weer van start op 18 september. Helpen jullie ook mee om zoveel mogelijk geld voor de clubkas van Con Amore op te halen? Wij willen graag nieuwe materialen aanschaffen voor de turnlessen, zoals een balk, en nieuwe matjes voor de yoga en pilates.


Wat kun je doen?

Vanaf de landelijke startdatum op 18 september vragen we jullie zoveel mogelijk loten te verkopen aan je familie, vrienden, buren, juffen, meesters, en wie je maar weet.Loten kosten € 3,- per stuk en er zijn mooie prijzen mee te winnen. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze vereniging!

NIEUW LOGO! (27-08-2021)

Een nieuw bestuur, een nieuw seizoen, nieuw lesaanbod, wij dachten: het wordt tijd voor een nieuw logo voor GV Con Amore. Net als voor onze kerstkaarten hebben we ook hiervoor Saskia Hand van Meijering Design benaderd. Met haar frisse blik en creatieve talent heeft zij ons verrast met dit super vrolijke logo, dat we vol trots aan jullie presenteren.
 

Voor ons staat dit nieuwe logo symbool voor het inslaan van een nieuwe weg, het logo straalt het plezier uit dat wij jullie willen bieden met onze sportlessen en heeft een knipoog (de driehoek) naar het oude logo.

We hopen dat jullie het net zo mooi vinden als wij, want dit logo zal ook de sportkleding van GV Con Amore gaan sieren!


Turnlessen seizoen 2021/2022 (20-08-2021)

Op 3 juli 2021 hebben wij een succesvolle eerste turnles verzorgd.
Met genoegen kunnen wij u mededelen dat de turnlessen in seizoen 2021/2022 weer van start gaan.

De lessen zullen elke maandagmiddag van 16.30 tot 19.30 gegeven worden. De groepen zullen in gedeeld worden naar leeftijd en kunnen.

De contributie voor het gehele seizoen bedraagt €160,00.

De lessen zullen gegeven worden door Celine Schouten en Christel Homan (t/m Januari 2022).  De eerste les zal gegeven worden op 30 augustus 2021.

Heeft uw kind interesse? Geef ze dan nu via het inschrijfformulier op de website. Is uw kind al lid? Stuur ons dan een mail om te wisselen van les.

Proefles gymmen/turnen (3 juli 2021)

UPDATE:
Afgelopen 3 juli werd er voor het eerst geturnd bij Sportpodium Waarland!
15 enthousiaste meiden hebben alle toestellen uitgeprobeerd en ontdaan van stof!
We kunnen niet wachten op de volgende les!
Heeft uw kind deze proefles gemist? Geef hem of haar dan nu op voor de eerst volgende les

EINDELIJK! 

Mogen en kunnen we weer gym en turnlessen aanbieden. Hier zijn we als vereniging heel blij mee. We hebben na twee jaar zoeken een docente gevonden. Om Waarland weer enthousiast te maken voor het gymmen en turnen organiseert Con Amore Waarland een proefles!


Vindt jouw kind gymmen en turnen leuk? Ook bij twijfel hopen we jouw kind te zien bij de proefles. Niets moet! Alles mag.


Op zaterdagochtend 3 juli 2021 organiseren wij een eerste proefles.


Vindt jouw kind gymmen en turnen leuk! Stuur dan alvast een mail. Dan noteren wij jouw naam en emailadres voor een toekomstige proefles.


We hopen jullie daar te zien! Wij hebben er in ieder geval zin in!

Nieuw ouder kind-lessen  (18-06-2021)

Gymvereniging Con Amore Waarland introduceert: De ouder-kind les!

De ouder-kind les is een enorm leuke, dynamische en interactieve sportles, voor kind én ouder! Laat je kind op natuurlijke wijze wennen aan muziek, dansen, spelletjes en sporten. Plezier, samenwerken en zelfredzaamheid staan centraal tijdens deze lessen, welke een zeer goede voorbereiding vormen op de komende sporten. De les is geschikt voor dreumes en peuter. De les wordt nog  3 keer gegeven en vindt plaats op de vrijdagochtend van 09:45 tot 10:30 onder leiding van Nathalie. De kosten bedragen voor 3 vrijdagochtenden €14,00 per kind. De les wordt op Sportpark de Groet gegeven, waar kleedruimtes aanwezig zijn

Lijkt jullie dit wat? Geef jezelf en je kind nu op via de mail:    conamorewaarland@gmail.com

Nieuwe dansdocent Sascha Buurmeester (08-03-2021)

Wij hebben helaas te horen gekregen dat Demi, onze gewaardeerde dansdocente, door familieomstandigheden moet stoppen met de danslessen. Demi betreurt het heel erg dat zij deze beslissing heeft moeten nemen en wij als bestuur uiteraard ook. Wij hebben Demi namens jullie heel hartelijk bedankt voor de leuke lessen!


Ook zijn we meteen heel hard op zoek gegaan naar een vervangster. En die hebben we gevonden! Graag stellen we jullie voor aan Sascha Buurmeester. Sascha is een enthousiaste dansdocente en heeft al veel ervaring met streetdance en lessen voor kinderen in alle leeftijdsgroepen.

Aankomende vrijdag zal zij de online lessen verzorgen voor de laatste drie groepen: Dance Kids en Streetdance 1 & 2. 


Volgende week 19 maart zal er een échte live les buiten gegeven worden, mits het weer het toelaat. Per mail houden we de leden op de hoogte van dit voornemen en de locatie.Beste ouders/verzorgers & leerlingen,

Zoals jullie weten geeft nu Sascha de lessen. De reden dat ik ben gestopt is dat het helaas thuis op dit moment minder goed gaat, omtrent mijn dochter en ik ook deels. Jullie verdienen het om iemand voor de groep te hebben staan die zich lekker 100% kan inzetten. Ik wilde echt heel graag door, maar door de vele afspraken in het ziekenhuis is het niet mogelijk. Ik hoop natuurlijk dat jullie lekker door blijven dansen, want ik weet dat Sascha er ook super veel zin in heeft!

En wie weet tot ziens!

Liefs Juf Demi.

Nieuwe oud papier coördinator (01-03-2021)

Petra en Arjan Zutt, coördinatoren van het oudpapier ophalen, hebben aangegeven deze taak graag te willen overdragen aan iemand anders. Het bestuur van Con Amore wil Petra en Arjan heel erg bedanken voor hun jarenlange en tomeloze inzet voor de vereniging!

Wij zijn heel erg blij met de aanmelding van Brigitte Wessels! Zij zal de coördinatie van de komende oudpapier-ophaaldag nog samen met Petra en Arjan doen en het dan van hen overnemen.

Brigitte woont nog niet zo lang in Waarland en ziet hierin ook een kans om nieuwe mensen te leren kennen. Laten we haar een warm welkom geven en het bestuur van Con Amore wil Brigitte dan ook bij voorbaat heel erg bedanken voor haar inzet voor de vereniging!

Nieuwe Spiegels (11 december 2020)

Nieuwste aanschaf van Con Amore Waarland! De danslessen en sportlessen krijgen hierdoor een extra dimensie
Sinterklaas themamiddag (23 november 2020)
Op 23 november werd de Sinterklaas themamiddag van 2020 georganiseerd, wat ook dit jaar weer een groot succes was! Drie groepen van kinderen uit de groepen 1 - 2, 3 - 4 en 5 - 6 hebben geklommen en geklauterd alsof ze echte pieten waren. Met een lekkere traktatie en een pietendiploma op zak gingen de kinderen met een big smile naar huis.

We willen de Deen bedanken voor het sponsoren van al het lekkers en de docenten en de kinderen voor een geslaagde middag! Tot volgend jaar!

Ben je nieuwsgierig naar wat ze gedaan hebben?! Of wil je net als wij lekker nagenieten..
Rabobank Clubsupport (10 november 2020)
WAT EEN GEWELDIG BEDRAG!

Wij willen iedereen die gestemd heeft enorm bedanken!

Dit bedrag gaan wij inzetten voor de nieuwe sport/dansspiegels!

Tot volgend jaar!

Start van het seizoen (13 september 2020)

Afgelopen week is het seizoen goed gestart met de eerste lessen van Con Amore in de nieuwe sporthal!

Op dinsdagochtend mochten de dames van de yoga het spits afbijten.  In de avond was de eerste body fit les, waar we gestart zijn met een grote groep. 

Op woensdagavond gaf Anja opnieuw yoga in de Huiskamer en liet Nathalie haar dames flink zweten tijdens de eerste full body workout in de sporthal.

De week werd afgesloten op vrijdag met de eerste danslessen bij Demi!  Eerst mochten de jongste kinderen de sporthal ontdekken, waarna er nog drie groepen vol enthousiaste meiden kwamen.

Dit willen we natuurlijk graag met jullie delen. Bekijk hiernaast de video!

Materiaal verhuizen (1 september 2020)

Jaja het komt nu wel heel dichtbij!
Afgelopen dinsdag zijn alle spullen verhuisd naar de nieuwe sporthal en zaterdag is alles van top tot teen schoongemaakt. Klaar voor gebruik dus
Grote dank aan Petra Zutt en Udo Beers
Wij hebben er zin in!