Dansen

Streetdance 

De streetdance lessen zijn voor kinderen van 8 en 9 jaar oud ! Streetdance combineert verschillende dansstijlen en er wordt gedanst op o.a. hiphop, R&B en popmuziek. Er wordt meer aandacht besteed aan de uitvoering van de pasjes en choreografieën en ook wordt het in groepjes bedenken van choreografieën aangemoedigd.  

Dance + 

De dancelessen zijn voor kinderen/tieners vanaf 10 jaar oud !
Het grootste gedeelte van de les gaat uit naar het aanleren van een choreografie. Met een hoge intensiteit en diversiteit in deze les wordt je telkens weer uitgedaagd!  De les bestaat uit een uitgebreide opwarming van kracht, cardio en stretching om de conditie, coördinatie, kracht en souplesse te trainen en onderhouden. Dit staat onder leiding van Nathalie. In de les wordt gedanst maar er is ook zeker nog ruimte voor eigen inbreng! 

Peuterdans (VOL) / kleuterdans (VOL)
De peuterdans is voor kinderen van 2,5 t/m 3 jaar en de kleuterdans is vanaf de basisschool ( 4 t/m 5 jaar). Spelenderwijs, aan de slag met dans en beweging; van rollen en springen, tot schuiven, draaien en rennen. Samen ontdekken hoe je kunt stampen als een olifant, maar ook hoe je kunt fladderen als een vlinder. Door middel van themalessen, gevarieerde muziek en spelletjes, leren de kinderen op een speelse manier te bewegen op muziek. Zo leren de kinderen zich de essentiële bewegingsvormen eigen te maken, wat de basis legt voor een goed ritmegevoel.


Dance kids (VOL)
De dance kids lessen zijn voor kinderen van 6 en 7 jaar. Tijdens deze danslessen worden verschillende soorten muziek gedraaid en wordt er al meer aan echte dansjes gewerkt. Door lekker te bewegen op muziek leren ze steeds meer danspasjes en hun ritmegevoel wordt bevorderd. Het begint al meer op echte streetdance te lijken, al is er natuurlijk altijd nog tijd voor een spelletje! 

Interesse?
Vul het contactformulier in en volg twee gratis proeflessen!


Is de les vol? Stuur ons alsnog een mail dan zetten wij uw kind op de wachtlijst.  

Rooster 

Dinsdag 

Dance+ 
10 + 

17:30-18:30

Nathalie

Sporthal

Vrijdag 

Peuterdans
2,5 tm 3 jaar

14.30 - 15.15

Sascha

Sporthal

Vrijdag

Kleuterdans 

4 tm 5 jaar  

15.15 - 16.00

Sascha

Sporthal

Vrijdag

Dance Kids
6 tm 7 jaar

16.00 - 17.00

 Sascha

Sporthal

Vrijdag

Streetdance
8 tm 9 jaar 

17.00 - 18.00

 Sascha

Sporthal

Entree: 

Sporthal:  Ingang van de zaal bevindt zich links van de entree van het Waarlands dorpshuis (Rechts naast de kerk in Waarland).
Huiskamer:  Ingang van de zaal bevindt zich links van de hoofdentree van de sporthal (achter de Deka in Waarland).