De danslessen worden elke vrijdagmiddag door Sascha Buurmeester gegeven.

Ingang van de zaal bevindt zich aan de linkerkant van het pand (Aan de kant van de kerk van Waarland (grijze deur)

Peuterdans : 14.45 - 15.30 uur
Kleuterdans: 15:30 - 16:15 uur 
Dance kids: 16:15 - 17:15 uur 
Streetdance:  17:15 - 18:15 uur 

Interesse? Vul dan het contactformulier in!

Dansen (leden stop!)

Vanwege de aankomende dansshow op 11 juni 2022 nemen wij tot dan geen nieuwe leden aan voor de danslessen. Daarna is uw kind weer van harte welkom!

Peuterdans
De peuterdansles is voor kinderen van 2,5 t/m 4 jaar.  Spelenderwijs, aan de slag met dans en beweging; van rollen en springen, tot schuiven, draaien en rennen. Samen ontdekken hoe je kunt stampen als een olifant, maar ook hoe je kunt fladderen als een vlinder. Dit alles ondersteund door muziek en liedjes. 


Kleuterdans

De kleuterdansles is voor kinderen van 4 en  5 jaar. Door middel van themalessen, gevarieerde muziek en spelletjes, leren de kinderen op een speelse manier te bewegen op muziek. Zo leren de kinderen zich de essentiële bewegingsvormen eigen te maken, wat de basis legt voor een goed ritmegevoel.


Dance kids
De dance kids lessen zijn voor kinderen van 6 en 8 jaar. Tijdens deze danslessen worden verschillende soorten muziek gedraaid en wordt er al meer aan echte dansjes gewerkt. Door lekker te bewegen op muziek leren ze steeds meer danspasjes en hun ritmegevoel wordt bevorderd. Het begint al meer op echte streetdance te lijken, al is er natuurlijk altijd nog tijd voor een spelletje! 


Streetdance 

De dance kids lessen zijn voor kinderen of tieners vanaf 9 jaar oud. Deze groep is een diverse groep met ook oudere meiden in de groep! Bij genoeg animo zullen wij een 12+ groep maken!


Streetdance combineert verschillende dansstijlen en er wordt gedanst op o.a. hiphop, R&B en popmuziek. Er wordt meer aandacht besteed aan de uitvoering van de pasjes en choreografieën en ook wordt het in groepjes bedenken van choreografieën aangemoedigd.