Dansshow 

Éen keer per jaar organiseert Con Amore samen met de dansdocenten een fantastische dansshow. Alle dansgroepen komen voorbij tijdens de show. De show staat in teken van een thema. U kunt van te voren een kaartje kopen of op de dag zelf. Ouders en verzorgers ontvangen van te voren een informatiebrief met alle benodigdheden. 

Onderlinge turnwedstrijd

Éen keer per jaar organiseert Con Amore samen met de gymdocent een onderlinge turnwedstrijd. Alle turners mogen meedoen en kunnen zich van te voren inschrijven via de mail.  U kunt van te voren een kaartje kopen of op de dag zelf. Ouders en verzorgers ontvangen van te voren een informatiebrief met alle informatie. Con Amore beschikt ook over een eigen turnpakje. Leuk als uw kind deze draagt op de dag zelf. De wedstrijd is voor het plezier maar er kunnen ook prijzen gewonnen worden.  

Sinterklaas Themamiddag

Elk jaar rond Sinterklaas organiseert Con Amore Waarland een sportieve themamiddag voor de jonge jeugd van Waarland en omstreken. Tijdens de themamiddag wordt er geklommen, gesprongen en gedanst als echte pieten!


Vindt jouw kind klimmen, springen en dansen leuk? Geef ze dan rond oktober op. Want: VOL = VOL!

Onder leiding van sportdocenten  zal het een leuke en sportieve middag worden! Het sportcafé is deze middag geopend voor een hapje en drankje.


Let op!

  • Leden zijn niet automatisch ingeschreven.
  • Leden mogen gratis deelnemen

Opgeven kan via conamorewaarland@gmail.com onder vermelding van naam en schoolgroep. 

Sponsoracties

GROTE CLUBACTIE

 Helpen jullie ook mee om zoveel mogelijk geld voor de clubkas van Con Amore op te halen? Wij willen graag nieuwe materialen aanschaffen voor de turnlessen, zoals een balk, en nieuwe matjes voor de yoga en pilates.


Wat kun je doen?

Vanaf de landelijke startdatum  vragen we jullie zoveel mogelijk loten te verkopen aan je familie, vrienden, buren, juffen, meesters, en wie je maar weet.Loten kosten € 3,- per stuk en er zijn mooie prijzen mee te winnen. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze vereniging!


Hoe werkt de verkoop?

Bij de docenten zijn de verkoopboekjes verkrijgbaar. Op het vernieuwde verkoopboekje staat een (persoonlijke) QR-code, door deze te scannen kunnen kopers eenvoudig met hun eigen mobiele telefoon online een lot bij jou kopen. Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een machtiging afgeven in het boekje, als dit hun voorkeur heeft.


Jullie ontvangen een link (QR-code) en inlogcode voor je eigen online verkooppagina via de persoonlijke sticker die op het verkoopboekje staat. Door deze link te delen via WhatsApp, e-mail en social media kun je als verkoper eenvoudig op afstand loten verkopen. Op je eigen pagina kun je zien hoeveel loten jij al verkocht hebt. Uiteraard belonen we degene die de meeste loten heeft verkocht met een leuke prijs.


Wij hopen dat jullie heel veel loten zullen verkopen!


Kerstkaarten actie 


Rond de tijd van kerst verzorgt Con Amore Waarland een kerstkaartenactie! Deze kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij Tamara's bloemenboetiek en Gewoon Simoon. 


'Stuur je dierbaren een kerstkaart 'Met liefde' en steun hiermee de gymvereniging Con Amore Waarland'.


Con Amore Waarland verzorgt de kerstkaartenactie om elkaar te steunen, ook wanneer het niet altijd fysiek kan. De opbrengsten komen ten goede aan de vereniging.

De kerstkaarten worden speciaal voor Con Amore ontworpen door Saskia Hand-Meijering van Meijering Design!

Oud papier 

Iedere 4e vrijdag van de maand halen wij uw oud papier op.

Dit wordt gedaan door vrijwilligers van onze vereniging, zij staan ongeveer twee keer per jaar op de wagen.


Wilt u ons ook helpen? Meld u aan via conamorewaarland@gmail.com
Heeft u algemene vragen over het oud papier, graag contact opnemen met Brigitte Wessels. 

 

Graag attenderen wij u erop, dat het oud papier zichtbaar en goed gebonden langs de weg gezet wordt. Eventuele schade aan persoonlijke eigendommen valt onder uw eigen risico.  

GRATIS SPONSOREN VIA SPONSORKLIKS

Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan GV Con Amore, zonder dat het jou een cent kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd, of doe een bestelling bij webshops zoals Bol.com, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt en een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar de clubkas van GV Con Amore. En nogmaals, het kost jou niets extra!


Hoe werkt het?

Webwinkels betalen aan SponsorKliks een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com koopt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van GV Con Amore. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en GV Con Amore profiteert hier direct van!


Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch GV Con Amore weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor GV Con Amore is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Wij zeggen: DOEN! En vast bedankt namens alle leden, want het geld komt ten goede aan de vereniging.


Rabobank Clubsupport 

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo Club Support bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt