Sponsoracties

Kerstkaarten actie 


Rond de tijd van kerst verzocht Con Amore Waarland een kerstkaarten actie! Deze kaarten zijn alleen verkrijgbaar bij Tamara's bloemenboetiek en Vlindertuin Vlindorado in Waarland.


'Stuur je dierbaren en kerstkaart Met liefde en steun hiermee de gymvereniging Con Amore Waarland'.


Con Amore Waarland verzorgt de kerstkaarten actie om elkaar te steunen, ook wanneer het niet altijd fysiek kan. De opbrengsten komen ten goede aan de vereniging.

De kerstkaarten worden speciaal voor Con Amore ontworpen door Saskia-Meijering van Meijering Design!

Oud papier 

Iedere 4e vrijdag van de maand halen wij uw oud papier op.

Dit wordt gedaan door vrijwilligers van onze vereniging, zij staan ongeveer twee keer per jaar op de wagen.


Wil je ons ook helpen? Meld je aan via conamorewaarland@gmail.com
Heb je algemene vragen over het oud papier, graag contact opnemen met Brigitte Wessels. 

 

Graag attenderen wij uw erop, dat het oud papier zichtbaar en goed gebonden langs de weg gezet wordt. Eventuele schade aan persoonlijke eigendommen valt onder uw eigen risico.  

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Con Amore, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Con Amore ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Con Amore. En nogmaals, het kost je niets extra!


Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Con Amore. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Con Amore hier direct van!

Via onderstaande link kan je naar onze pagina!

Rabobank Clubsupport 

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo Club Support bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt