Kids-gym 

Gymnastiek is de basis van vele sporten. Het is een belangrijke aanvulling op de motorische en mentale ontwikkeling van het kind.  In deze leeftijdsperiode vindt bij kinderen namelijk de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats. In Kids Gym lessen worden situaties geboden die elk kind op zijn eigen niveau kan beleven, en waarop elk kind zich op zijn eigen tempo en mogelijkheden ontwikkelt. Daarbij wordt het kind gestimuleerd steeds een stapje verder te gaan. In deze les worden de beginelementen van gym aangeleerd. We maken koprollen, behouden ons evenwicht en springen op een plank. 

Turngroep 

Dit turn-uur is een les die anderhalf uur duurt. De nadruk ligt op plezier tijdens de les. Je leert oefeningen op de toestellen uit te voeren op een soepele, vlotte en technische manier. Je traint om steeds leniger en soepeler te worden. Om mee te kunnen doen hoef je nog geen ster te zijn op de brug-ongelijk of op de evenwichtsbalk, maar dat kun je wel worden.


We trainen in de sporthal van Waarland maar maken af en toe ook een uitstapje naar turnhal in Hoogwoud. Deze ingerichte hal is uitermate geschikt om goed te oefenen en natuurlijk ook een speelparadijs!


Entree
  • Sporthal:  Ingang van de zaal bevindt zich links van de entree van het Waarlands dorpshuis (Rechts naast de kerk in Waarland).
Extra
  • Wij stellen het op prijs als u de kinderen helpt met opzetten en opruimen van de toestellen.
  • Let op het lidmaatschap is zonder eventuele kosten van wedstrijden.

Rooster

Maandag

Turngroep 
8 +  

16.00 - 17.15 

 Celine 

 Sporthal 

Maandag

Kidsgym 

5 +  

17.15 - 18.30 

Celine  

 Sporthal 

Interesse?
Op het moment is de Turngroep vol.  Heeft u toch interesse stuur ons een mail dan zetten wij uw kind op de wachtlijst.