Over ons

In 2019 is het volledige bestuur van Con Amore Waarland vernieuwd! Als bestuur doen wij ons best om het alle leden naar de zin te maken. 
Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar Conamorewaarland@gmail.com of stuur een berichtje via Facebook.


Bestuursleden:

Voorzitter: Nanda Wever 

Penningmeester: Natalia Restrepo
Bestuurslid: Suzan van Arnhem 

Oud papier coördinatoren: Brigitte Wessels


Onze vereniging heeft sinds 2023 vaste vrijwilligers die onze ondersteunen bij taken, acties en evenementen. Wilt u ook vrijwilliger worden bij Con Amore? Stuur dan een mail naar conamorewaarland@gmail.com

Graag stellen wij u voor aan de docenten van Con Amore Waarland. 

Anja Bierman (Yoga)
Graag wil ik mijzelf even voorstellen, ik ben Anja Bierman en deels opgegroeid in Waarland.  Nu woon ik met mijn gezin in Hoogwoud en heb een yoga studio aan huis. Tevens geef ik op verscheidene locaties les voor bedrijven en verenigingen. Meer dan 15 jaar geleden heb ik de basisopleiding en docentenopleiding in Raja yoga gevolgd bij Anchahee Yoga in Opmeer. Sindsdien geef ik les in Hatha yoga, kinderyoga, Pilates en mindfulness.

Nathalie de Water (Dance+)

Hoi, ik ben Nathalie en sinds een aantal jaar woon ik in Waarland. Op de woensdagavond geef ik de full body workout van 19.30 - 20.30. Mijn doel van een uurtje sporten is dat de sporters aan het einde van de les voldaan en positief terug kijken op een energieke, kwalitatieve en gevarieerde les.


Mijn passie voor sport geef ik graag door met enthousiasme en volle overgave, waarbij veel plezier voorop staat.


Liefs, Nathalie.

Tirza Kreeft (Pilates) 

Mijn naam is Tirza.

Na een aantal jaren enthousiast Pilates leerling te zijn, ben ik de uitdaging aangegaan om zelf les te gaan geven. Ik heb eerst de basisopleiding gedaan. Na een aantal workshops met attributen, ben ik mijn kennis gaan verdiepen met een uitgebreide opleiding bij Balanced Body int. Naast alle Pilates Mat Modules, ben ik ook bezig met de Apparatuur opleiding. Ik vind het belangrijk een fijne, ontspannen les te geven waar iedereen voldoening uithaalt. Op die manier kun je werken aan een krachtig, soepel lijf en een goede houding. Het plezier in de les is net zo belangrijk als het uitvoeren van de oefening.

Sascha Buurmeester (dansen) 
Hallo allemaal!


Mijn naam is Sascha Buurmeester, 27 jaar en ik woon in Koedijk. In 2014 ben ik geslaagd als dansdocent aan het Nova College Dans en Theater in Haarlem.

Dansen doe ik met veel enthousiasme en deel met alle liefde mijn passie voor dans met jullie. Plezier hebben staat bij mij voorop! Ik maak graag gebruik van muziek die op dat moment in de hitlijsten voorkomen en ook haal ik graag inspiratie uit het geen wat jullie leuk vinden.

Naast mijn passie voor dans heb ik ook een passie voor de zorg. In 2019 ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch medewerker en ben ik momenteel van ma t/m do werkzaam op een kinderdagcentrum voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, autisme en/of gedragsproblemen. De leeftijd ligt hier tussen de 3 en de 7 jaar.

Het werken in de zorg en het geven van danslessen is voor mij de perfecte combinatie. Ik ben daarom ook heel enthousiast dat ik mijn passie voor dans en het lesgeven weer kan gaan realiseren bij Conamore. Ik heb er zin in en kijk er naar uit om met jullie lekker te gaan dansen.

Groetjes Sascha

Celine Schouten (turnen) 

Mijn naam is Celine Schouten, ik ben 22 jaar en ik woon in Winkel. Toen ik 6 jaar was, begon ik met selectie turnen bij SV Sparta, op mijn 13de kreeg ik een blessure in mijn beide polsen waardoor ik moest stoppen. Sinds 2019 ben ik begonnen met gymnastiektrainingen te geven, al heel snel kwam ik tot de conclusie dat ik hierin meer wilde doen. Vorig jaar ben ik opgeleid door de KNGU en dit jaar ben ik begonnen met de HBO opleiding Sport, bewegen en gezondheid. Ik geef nu gym/turn trainingen bij meerdere verenigingen.